KITESURFING STOCKHOLM

Kan man kitesurfa i Stockholm? Och hur gör man för att lära sig?

surfspots i stockholm

Kitesurfing är en väldigt snabbt växande sport i Stockholmsområdet och det finns redan idag flera 100-tals kitesurfare i Stockholm.
Vi har en hel del olika ställen att kitesurfa på i Stockholm all från Dalarö & Torö söder ut upp till Norrtälje norr ut.
De flesta som kitesurfar i Stockholm gör det på helger, en helg med bra vind från sydväst så kommer Dalarö spoten vara full av kitesurfare. Det är då extra viktigt att tänka på väjningsregler samt visa hänsyn till andra personer som använder stränderna.

 

Om du vill lära dig kitesurfa så bör du gå en kitesurfingkurs med Kitesurfers – Stockholm Kiteskola som kommer ge dig all kunskap du behöver för att kunna fortsätta kitea på egen hand. Kitesurfers – Stockholm kiteskola håller ibland till på Dalarö men även på många andra stränder i Stockholm, beroende på den vindriktningen den aktuella dagen. Vi som jobbar på Kitesurfers har undervisat kitesurfing i över 10 år i många olika förhållanden.

 

 

 

 

Kitesurfing i stockholmDet är skönt att inte behöva åka så långt för att kitesurfa. Kanske kan man ta ledigt från jobbet en dag och åka ut och njuta av kitesurfingen bara upp till 1 timmes körning från stan! Det är också behändigt att lära sig kitesurfa i Stockholm innan man drar iväg på semester för att kitesurfa. För du vill ju njuta av semesterns kitesurfing så mycket som möjligt, därför är det bäst att lära dig innan du åker iväg!

 

För mer info så får du gärna kolla på våra kurser på www.kitesurfers.se/kitekurs-stockholm