×

Cart

Kitecourses

Om kitesurfers – Stockholm kiteskola

kite lessons stockholm

Om kitesurfers - Stockholms kitesurfingskola

Kitesurfers - Stockholm kiteskola - är en professionell Kitesurfingskola som utgår ifrån hjärtat av Stockholm och håller kurser på de bästa stränderna runt om Stor-stockholms område.

Vi erbjuder lektioner till alla nivåer av kitesurfare från totalt nybörjare till dig som redan är igång och kitesurfar men vill ta din kitesurfing till nästa nivå.

Kitesurfing_Stockholm

Alla våra kurser följer standardiserade kursplaner som gör att du får en förstklassig utbildning med ett certifikat som gäller runt om hela världen. Vi utbildar i små gruppen men erbjuder även privatlektioner för den som vill utvecklas extra snabbt. Vi håller kurserna i ett lagom tempo så att du känner att du hinner med och utvecklas samtidigt som det inte går för sakta och blir tråkigt.

Vi ser alltid till att ha den modernaste utrustningen för din säkerhet och för att kunna erbjuda dig den högsta kvalitén och skönaste åkningen under din kurs. När du går kurs hos oss får du även möjlighet att köpa kitesurfingutrustning till ett rabatterat pris hos återförsäljare mot uppvisande av att du gått kitekurs med kitesurfers.se

Om du är nyfiken att lära dig att glida fram på vattnet med hjälp av vinden och känna friheten som kitesurfing ger så har du kommit till rätt ställe. Med 100-tals nöjda elever i ryggen så är vi säkra på att vi kommer leverera den bästa kitesurfing kursen som möjligt.

Martin Sannehag

Instruktör

Jens Mortensen

Instruktör
TOP